Mikrogrønt
- små skud af urter og spæd grønt.
En lille grøn smagsbombe i forskellige afarter.
De er sprængfyldt af styrke og farve.
En lille grøn smagsbombe i forskellige afarter.
De er sprængfyldt af styrke og farve.
Ærteskud
Pea shoot / Pisum sativum
Broccoli
Broccoli raab / Brassica rapa cymosa
Koriander
Coriander / Coriandrum Sativum
Kørvel
Chervil /
Chaerophyllum bulbosum
Rød Mizuna
Mizuna red /
Brassica rapa spp. nipposinica
Rød sennep
Mustard red / Wasabi
/ Brassica juncea ruber
Rød shiso
Perilla, Shiso red /
Perilla frutescens
Rucola
Rocket /
Eruca Sativa
Sango
Radish, sango /
Raphanus raphanistrum subsp. sativus
Solsikkeskud
Sunflower shoot /
Helianthus
Tallerkensmækker
Nasturtium / Tropaeolum maju
Dyrkning
Mikrogrønten dyrkes i en vertikal farm i Ringsted.
Fokus er en så vidt mulig bæredygtig og miljøvenlig produktion.
Mikrogrønten dyrkes hydroponisk i lukket klimakammer, hvilket betyder at ingen jord, sprøjte- midler eller insekter er tilstede i produktionen.
Fokus er en så vidt mulig bæredygtig og miljøvenlig produktion.
Mikrogrønten dyrkes hydroponisk i lukket klimakammer, hvilket betyder at ingen jord, sprøjte- midler eller insekter er tilstede i produktionen.
Emballage
Mikrogrønten dyrkes på en måtte af økologisk, bionedbrydelig hamp.
Hampen indeholder vand så vi herved opnår et levende og frisk produkt.
Kassen er vandtæt.
Hampen indeholder vand så vi herved opnår et levende og frisk produkt.
Kassen er vandtæt.
Opbevaring
Mikrogrønten er et levende produkt og vil derfor gro videre efter levering til det høstes.
Det anbefales at opbevare produktet ved 2 - 7 grader. Herved går væksten i stå og holdbarheden forlænges.
Ved korrekt opbevaring er holdbarheden min. 7 dage fra levering.
Det anbefales at opbevare produktet ved 2 - 7 grader. Herved går væksten i stå og holdbarheden forlænges.
Ved korrekt opbevaring er holdbarheden min. 7 dage fra levering.
BESØG OS
Grow Up Farm ApS
Mellem Broerne 12 C
4100 Ringsted
CVR: 40187693
Mellem Broerne 12 C
4100 Ringsted
CVR: 40187693
FANG OS PÅ TELEFONEN
SEND EN MAIL...
FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER