Mikrogrønten dyrkes
i en vertikal farm
Fokus er en så vidt mulig bæredygtig og miljøvenlig produktion. Mikrogrønten dyrkes hydroponisk i lukket klima-kammer, hvilket betyder, at ingen jord, sprøjtemidler eller insekter er tilstede i produktionen.
En farm, et landbrug, en gård, et gartneri
- kald os hvad du vil
Grow up er en farm, en farm hvor fokus er at dyrke så miljøvenlig og bæredygtigt så vidt muligt. Grow up farmen ligger i Ringsted, på Sjælland, i Danmark. Vi bor i en gammel nedlagt fabriksbygning. Her har vi bygget vores vertikale farm op fra bunden, simpelt og godt og med tanke på at undgå overflødighed.

Hos grow up FARM dyrker vi mikrogrønt, mikrogrønten er som ordet påpeger små skud af urter og spædt grøn. Vi dyrker i en vertikal farm. At dyrke i en vertikal varm betyder at vi dyrker i flere lag, fra gulv til loft.

De mange lag betyder at vi udnytter pladsen på vores lille farm bedst muligt så vi opnår mest muligt produkt på et minimum af kvadratmeter. Ud over at opnå mest muligt produkt er der også andre fordele i en vertikal farm så som mindre mængden af vand, luft og varme der bruges i farmen.
At dyrke hydroponisk betyder at vi dyrker vores mikrogrønt i vand, i et lukket klimakammer, uden jord, uden sprøjtemidler.

Der er ingen udefrakommende påvirkning i det lukkede klimakammer vi har bygget vores farm op i. I grow up FARM produktionen er der ingen gråvejrsdage – kun dage fyldt med de rette temperaturer og lyserødt lys.

Hele dyrkningsformen kan virke simpel, det er den i princippet også, dog handler alt om detaljen for at opnå et godt produkt. På farmen arbejder vi hele tiden efter at give vores mikrogrønt de rette omstændigheder for at vokse bedst muligt og dyrke et ærligt produkt af høj kvalitet, med tanke på vores omverden og fremtid.

Se vores produkter her – eller endnu bedre, bestil dem hos din grossistleverandør og oplev dansk mikrogrønt fra grow up FARM.
De gror og er snart klar til levering...
Mikrogrønten har en grocyklus varierende fra frø til frø.
Fra vi sår vores mikrogrønt frø til det færdige produkt er klar til høst
går der mellem en til tre uger afhængig af sorten.
Mængden af mikrogrønt, som vi sår, afhænger af efterspørgslen,
da vi herved, så vidt muligt, undgår spild.
 • SÅNING

  Vi sår vores mikrogrønt frø på vores medie i champignionkassen.
  Afhængig af frøet størrelse varierer mængden og behandlingen af frøet.
  Nogle frø skal ligge i blød før de sås, mens andre klare sig bedst fra deres naturlige stadie.
 • SPIRING

  Efter såning, stables vores kasser og sættes i mørke med kontrollerede temperaturer.
  Her spirer mikrogrønt frøene.
  Hver dag kigger vi til frøene for at sikre os at spiringen foregår optimalt og korrekt.
 • VÆKST

  Når frøene er færdigspiret, tager vi dem ud af mørket og ind i vores farm.
  Her vokser de spirede frø til kimbladsstadie og udvikler smag og farve.
 • HØST

  Når mikrogrønten har groet sig fuld af kraft og saft under vores lyserøde lys er de klar til høstning.
  Vi udvælger sirligt, hvilke der er klar til høst.
  Høstning foregår ved håndkraft og mikrogrønten pakkes i vores vandtætte kasser og gøres klar til levering.
 • Vi sår vores mikrogrønt frø på vores medie i champignionkassen. Afhængig af frøet størrelse varierer mængden og behandlingen af frøet. Nogle frø skal ligge i blød før de sås, mens andre klare sig bedst fra deres naturlige stadie.
  SÅNING
 • Efter såning, stables vores kasser og sættes i mørke med kontrollerede temperaturer. Her spirer mikrogrønt frøene. Hver dag kigger vi til frøene for at sikre os at spiringen foregår optimalt og korrekt.
  SPIRING
 • Når frøene er færdigspiret, tager vi dem ud af mørket og ind i vores farm. Her vokser de spirede frø til kimbladsstadie og udvikler smag og farve.
  VÆKST
 • Når mikrogrønten har groet sig fuld af kraft og saft under vores lyserøde lys er de klar til høstning. Vi udvælger sirligt hvilke der er klar til høst. Høstning foregår ved håndkraft og mikrogrønten pakkes i vores vandtætte kasser og gøres klar til levering.
  HØST
Tryk på billederne for at læse mere
BESØG OS
Grow Up Farm ApS
Mellem Broerne 12 C
4100 Ringsted

CVR: 40187693
FANG OS PÅ TELEFONEN
SEND EN MAIL...
FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER